КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2019

Зустріч випускників 2007-2018 років у гімназії "Прем'єр"

Зустріч випускників 2007-2018 років у гімназії "Прем'єр"

Гімназія «Прем’єр» започаткувала нову шкільну традицію, запросивши на зустріч своїх випусників 2007-2018 років. Учасниками заходу стали не лише випускники, а й вчителі, що працювали в школі. 

Програма заходу дозволила з головою поринути у ностальгію: гості прожили повноцінний шкільний день з уроками, переглянули фільм про свої шкільні роки, позмагалися з вчителями та однокласниками у конкурсах, закружляли у вальсі та побачили життя гімназії сьогодні. 

Директори гімназії Тетяна Дюкарева та Олена Панченко (працювала на посаді 15 років) висловили гостям теплі слова привітання та презентували музичний подарунок. Випускників різних років об'єднали спогади про Альма Матер, учителів, уроки, перерви, концерти та екскурсії. Захід підтвердив, що гімназія пам'ятає та пишається своїми випускниками. "Прем'єр твердо стоїть на ногах і сміливо крокує вперед".

Гімназія дякує за підтримку віце-президенту КАН  О.Є. Балдіну, організаторам Т.А. Дюкаревій та М.В. Дячок, режисеру-постановнику Ю.М. Лук‘яненко, декоратору Л.І. Аксаковській, фотокореспонденту Л.О. Прудеус, завгоспу, учням-акторам, працівникам їдальні та всьому педагогічному колективу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.