КМДА Київська міська державна адміністрація


15 квітня 2019

Випускники школи І-ІІІ ступенів № 212 відвідали виставку "Освіта та кар'єра 2019"

Випускники школи І-ІІІ ступенів № 212 відвідали виставку "Освіта та кар'єра 2019"

12-13 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2) відбулась щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар'єра 2019» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Представники більше 70 закордонних університетів  та провідних вишів України чекали на випускників Києва. Учні 9-а та 11-а класів школи І-ІІІ ступенів №212 Деснянського району разом з вчителями Гетьманенко І.В. та Семенюк Л.А. в рамках профорієнтаційної роботи відвідали виставку . 

Учні мали можливість  поспілкуватись  з представниками українських та закордонних університетів, отримати  консультації експертів з освіти за кордоном,  переглянути презентації та отримати запрошення на семінари, підібрати курси, тренінги та інші програми навчання, необхідні для вибору закладу навчання та подальшого кар’єрного росту після отримання освіти. Більшість учнів школи вільно спілкувалися німецькою, англійською та польською мовами. Вчителі отримали Дипломи за організацію профорієнтаційної роботи серед молоді.

Такі заходи  покликані  допомогти  випускникам навчальних закладів системи загальної середньої освіти  визначитися з вибором майбутньої професії. 


 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.