Головна  →  Новини  →  15 квітня 2019

Заступник директора ККЛП - лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії ім. Григорія Сковороди

Заступник директора ККЛП - лауреат Міжнародної літературно-мистецької премії ім. Григорія Сковороди

11 квітня заступник директора з навчально-виховної роботи Київського коледжу легкої промисловості Ігор Якубовський став лауреатом Міжнародної літературно-мистецької премії ім. Григорія Сковороди.

Нагородження відбулося у золотій залі Фонду культури України імені Бориса Олійника. Ігор Якубовський стає лауреатом Міжнародних премій вже вдруге. Нещодавно він отримав відзнаку лауреата Міжнародної премії за доброчинність.

Перед нагородженням у Фонді культури ім. Б.Олійника відбулася важлива подія - відкриття та освячення пам’ятної меморіальної дошки видатному українському поету, перекладачу, Герою України, Державному громадському та політичному діячу Борису Олійнику. На церемонію відкриття та освячення дошки зібралося багато видатних культурних та громадських діячів України. Патріарх Київський і всієї Руси-України предстоятель Української православної церкви Київського патріархату святіший Філарет освятив меморіальну дошку і благословив всіх присутніх на цій церемонії.

Департамент освіти і науки, адміністрація Коледжу, студенти та викладачі вітають шановного Ігоря Якубовського з отриманням почесного звання лауреата премії ім. Григорія Сковороди.

Перейти до спискуВерсiя для друку