КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2019

15 найкращих вчителів Києва стали переможцями ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

15 найкращих вчителів Києва стали переможцями ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

У Колоній залі Київської міської державної адміністрації нагородили переможців, лауреатів та учасників II (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». Учасників та переможців відзначили грошовими преміями, Подяками Київського міського голови та Грамотами Департаменту освіти і науки. Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський привітав переможців та учасників.

Цьогорічний конкурс проходив у п’яти номінаціях, із яких «Вчитель інклюзивного класу» проводився вперше. За перше місце переможці отримали грошову винагороду у розмірі 16 692 грн, за друге місце – 12 519 грн та за третє –8 346 грн. Переможці II туру міського конкурсу представлятимуть столицю на Всеукраїнських змаганнях. У порівнянні з 2017 роком, розмір грошової винагороди збільшився втричі.

«Конкурс «Учитель року» – це нові можливості для освітян та ще один привід звернути увагу на їхній внесок у розвиток нашого міста. 30% коштів із міського бюджету спрямовуються на розбудову освіти. І це не тільки на освітню інфраструктуру, а й таку грошову винагороду вчителів, на яку вони заслуговують. У той же час, ми стимулюємо освітнє середовище та вчителів, від яких залежить успіх наших дітей», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Переможці ІІ (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

Номінація «Вчитель інклюзивного класу»

  1. Любчик Світлана Миколаївна, учитель спеціалізованої школи I-III ступенів № 41 ім. З. К. Слюсаренка з поглибленим вивченням англійської мови Шевченківського району – І місце.
  2. Носова Наталія Миколаївна, учитель закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 215 Святошинського району – ІІ місце.
  3. Танасюк Лариса Миколаївна, учитель школи І-ІІІ ступенів № 300 Деснянського району – ІІІ місце.

Номінація «Географія»

  1. Воробйова Тетяна Олександрівна, учитель спеціалізованої школи № 16 Оболонського району – І місце.
  2. Євтушенко Алла Володимирівна, учитель ліцею «Наукова зміна» Дарницького району – ІІ місце.
  3. Щур Олена Олександрівна, учитель загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Гімназія № 34 «Либідь» ім. Віктора Максименка» Подільського району – ІІІ місце.

Номінація «Захист Вітчизни»

  1. Лисаченко Володимир Васильович, учитель загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів «Гімназія № 107 «Введенська» Подільського району – І місце.
  2. Биченко Євгеній Леонідович, учитель школи І-ІІІ ступенів № 1 Шевченківського району – ІІ місце.
  3. Моісєєв Василь Володимирович, учитель школи І-ІІІ ступенів № 186 Голосіївського району – ІІІ місце.

Номінація «Основи здоров’я»

  1. Кириченко Наталія Володимирівна, учитель школи І-ІІІ ступенів № 36 імені С.П. Корольова Голосіївського району – І місце.
  2. Сербина Марина Петрівна, учитель спеціалізованої школи № 304 з поглибленим вивченням інформаційних технологій Святошинського району – ІІ місце.
  3. Паюк Ольга Миколаївна, учитель спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 255 із поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького району – ІІІ місце.

Номінація «Французька мова»

  1. Середа Мар’яна Олегівна, учитель спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 269 Голосіївського району – І місце.
  2. Ковальчук Альона Олександрівна, учитель спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 49 з поглибленим вивченням французької мови Шевченківського району – ІІ місце.
  3. Дика Ольга Миколаївна, учитель ліцею міжнародних відносин № 51 Печерського району – ІІІ місце.
фото



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.