Головна  →  Новини  →  10 травня 2019

І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Дніпровському районі

І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у Дніпровському районі

8 травня 2019 року в Парку культури та відпочинку «Перемога» відбулося урочисте відкриття І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  «Сокіл» («Джура») серед учнівської молоді Дніпровського району. Патріотичним маршем пройшли 17 роїв закладів освіти Дніпровського району на чолі з польовим отаманом, учителем предмету «Захист Вітчизни» Леонідом Гусаченком.

На шикуванні були присутні депутати Київської міської ради Вадим Васильчук та Олесь Маляревич, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, представники Департаменту освіти і науки м. Києва та районного управління освіти, військовослужбовці, ветерани АТО, педагогічна та батьківська громадськість.

Вихованці Центру дитячо-юнацької творчості подарували незабутні враження від своїх виступів «Молоді козачата» та драйвового флеш-мобу.

Після відкриття відбулось таборування роїв та перший день І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»), під час якого молоді джури вправлялися у перетягуванні линви, таборуванні, грі «Відун», «Смуга перешкод», «Теренова гра» (практичний курс).

 фото

 

Перейти до спискуВерсiя для друку