Головна  →  Новини  →  13 травня 2019

Кияни - переможці 24-го Юнацького Чемпіонату Європи з гри в Го

Кияни - переможці 24-го Юнацького Чемпіонату Європи з гри в Го

Завершився 24-й Юнацький Чемпіонат Європи з гри в Го серед вікових категорій до 12, до 16 та до 20 років. Загалом у змаганнях взяли участь майже 300 спортсменів з 15 країн континенту. 

Україну представляли 12 спортсменів з Києва, Рівного та Харкова, які змагались у двох молодших категоріях: до 12 та до 16 років.
Золото континентальної першості здобув киянин, вихованець Київського Палацу дітей та юнацтва, майстер 1 Дану, Всеволод Овсієнко у віковій категорії до 12 років. Юному інтелектуалу вдалося  отримати перемогу у фіналі. Результат – титул чемпіона Європи і подорож до Кореї на турнір Hanwha Cup.
Крім того, приз від Європейської федерації Го за кращий результат серед дівчат отримала киянка Анна Мельник (КПДЮ). Анна нагороджена сертифікатом для участі у літньому європейському таборі з Го. Окремі нагороди отримали також Єва Грабарчук (КПДЮ) та Август Савицький (КПДЮ) за п'ять перемог з шести.

Вітаємо Всеволода, його батьків, а також тренера спортивного відділу Київського Палацу дітей та юнацтва - Симоненко Вікторію. Бажаємо нашим переможцям стрімких злетів та жодних падінь!

Перейти до спискуВерсiя для друку