КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2019

Церемонія нагородження переможців Міського конкурсу «Київ — моє місто, мені в ньому жити, мені його створювати»

Церемонія нагородження переможців  Міського конкурсу «Київ — моє місто, мені в ньому жити, мені його створювати»

 Київ... Місто, оспіване поетами та письменниками, піднесене в творчості ком­позиторів і художників. Ми пишаємось красою та величчю столиці України. І з упевненістю вважаємо, що Київ — місто незвичайне та прекрасне!

 

14 травня 2019 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася церемонія нагородження переможців  Міського конкурсу «Київ — моє місто, мені в ньому жити, мені його створювати».

На конкурс юні кияни подали понад 100 цікавих авторських робіт у різних номінаціях. Учнівська молодь столиці яскраво продемонстрували ерудицію, творчі здібності, а найголовніше — патріотизм та любов до свого рідного міста. Переможцями конкурсу стали 26 його учасників. Найбільше нагород вибороли учні закладів освіти Дарницького, Деснянського та Голосіївського районів.
Для юних киян участь у конкурсі — це можливість проявити свої таланти, активну громадянську позицію та внести в розбудову рідного міста частку своїх знань і творчих здібностей. Молодь мріє бачити Київ квітучим і чистим, пишатися його архітектурою, прагне, аби рідне місто розвивалось і в нього було мирне та щасливе майбутнє!
Переможців конкурсу нагороджено дипломами Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). Вихованці художніх колективів Палацу привітали всіх присутніх творчими виступами.
Нагородження відбулось у теплій, родинній атмосфері. Всіх об’єднувала любов до рідного міста, району, вулиці. Звучали щирі побажання та подяки.

 

Переможці ХІІІ Міського конкурсу «Київ – моє місто, мені в ньому жити, мені  його створювати» у 2019 році


фото

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.