КМДА Київська міська державна адміністрація


20 травня 2019

Свято Букварика у перших класах гімназії "Прем'єр"

Свято Букварика у перших класах гімназії "Прем'єр"
 
Буквар взяли ми в перший раз,
Коли зайшли у перший клас.
І як нам радісно сказати:
“Тепер ми вміємо читати!”
 
 
Життя кожного з нас починається із Букваря - цієї маленької книжки, яка робить кожного з нас людиною, вчить любові, добра, справедливості. Першокласники разом упродовж року старанно вчили літери, читали, писали і ось, нарешті, перегорнули останню сторінку Букварика. 
Учні підготували подорож українським  алфавітом, розповіли про цікаве, а іноді й кумедне, шкільне життя, пролунало багато пісень. 
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом зі своїми першими учителями: Тетяною Павлівною Саєнко та Юлією Богданівною Коржик, які стали їм і другими мамами, і друзями, і мудрими наставниками. 
Букварикове свято пройшло у веселій та дружній атмосфері. Раділи успіхам своїх дітей мами і тата, бабусі й дідусі, які завітали на свято. Адже цілий рік вони підтримували своїх школяриків, вчили долати нелегкі вершини науки і ніколи не відступати перед труднощами.
Зі своєю першою абеткою учні попрощалися,  саме вона проклала шлях до пізнання різних наук, згуртувала і допомогла прожити перший навчальний рік насичено і яскраво!
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.