КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2019

Мовні табори в роботі. День у Деснянському районі

Мовні табори в роботі. День у Деснянському районі

Учора, 6 червня, у дітей, що відпочивають у мовних пришкільних таборах закладів освіти Деснянського району був насичений день.

У рамках дня пісні діти вивчали пісні, грали в настільну гру «Назви тварину» та відгадували тваринку за рухами. Також діти веселилися разом з піснею-руханкою “Aram Zam Zam”, пригадали алфавіт, граючи в гру «Назви букву наосліп». Учні старших класів влаштували День караоке і вивчили пісню про літо.  Також, граючи в дидактичні ігри, згадали вивчену лексику.

Деякі учні відправилися в круїз та провели день моря: юні мандрівники активізували та поповнили лексичний запас до теми «At the beach». У пізнавальній грі діти описали розваги біля моря, виражали свої емоції та враження. Вивчення та театралізація пісні «Baby Shark» допомогла ознайомитися з мешканцями моря. З великим задоволенням та цікавістю діти прийняли участь у проекті «At the beach». Розділившись на команди діти виконували частини проекту: виготовляли та описували морських мешканців, зображували різноманіття розваг на пляжі. Захист проекту відбувався у позитивній атмосфері англійською та німецькою мовами.

У день космічних пригод: діти розширили свої знання про будову Сонячної системи, вивчили назви планет англійською мовою та застосували на практиці знання, порівнюючи та описуючи планети за величиною та віддаленістю їх від Сонця та Землі. На завершення учасники мовної школи створили модель сонячної системи та розповіли цікаві факти про інші планети.

У день природи діти початкової школи із задоволенням прогулялись подвір’ям закладу та малювали на асфальті. Пригадали назви рослин, які нас оточують, та вивчили нові. Розфарбовували картинки із зображенням природи та створювали свої власні шедеври! Наприкінці дня був влаштований конкурс малюнків. Діти дуже задоволені своєю роботою.  Учні старших класів влаштували дискус за темою «Проблеми навколишнього середовища» та обговорювали, що може зробити кожен з нас для покращення життя рослин і тварин.

Також у закладах пройшов день гаджетів, де учні з цікавістю переглянули і обговорили відеоролик "A day in the digital life of a teenager". Діти були вражені деякими фактами впливу і використання гаджетів в нашому житті. Учні прагнули осмислити, як цифрові технології змінюють наш спосіб життя, відчуття безпеки та стосунки з іншими людьми. Висловили низку застережень та проаналізували небезпеки нового цифрового світу, хоча дійшли до висновку, що загалом розвиток інтернет-технологій покликаний покращити наше життя.

У день домашніх улюбленців кожен учень розповів про своїх домашніх тварин, намалювавши малюнок або склавши його із конструктора Lego duplo.

Невимушено та цікаво проходять заняття у мовних таборах Деснянського району столиці. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.