КМДА Київська міська державна адміністрація


1 липня 2019

Цікаве літо – 2019. Завершення відпочинку дітей у пришкільних таборах столиці

Цікаве літо – 2019. Завершення відпочинку дітей у пришкільних таборах столиці

Відпочинок дітей у пришкільних таборах з денним перебуванням на базі закладів загальної середньої освіти міста Києва завершився!
74 табори відпочинку щоденно приймали у свої обійми 6729 юних киян. Упродовж 18 днів діти насолоджувалися яскравим стартом літа - 2019. Завдячуючи організатором, щоденно на дітей чекала насичена програма. Кожен міг проявити себе та займатися справою до душі. Діти танцювали, співали, малювали, ліпили, майстрували, займалися у різноманітних творчих майстернях та брали участь у майстер-класах, фестивалях, творчих конкурсах. Окрім цього діти мали можливість тримати себе в тонусі завдяки щоденним спортивним вправам, спартакіадам, змаганням. Також упродовж відпочинкової зміни на юних киян чекали корисні та цікаві зустріч, де вони на практиці вдосконалювали знання з правил дорожнього руху, пожежної безпеки та безпеки на воді. Діти відвідували різноманітні місця як у Києві, так і за його межами, стараючись уловити кожен момент і зафіксувати його в пам’яті та на своєму девайсі.
На базі закладів загальної середньої освіти столиці упродовж 18 днів працювали 135 мовних таборів, де поглиблювали знання з іноземних мов 10 817 діток.
Впевнені, ці 18 днів відпочинку ще надовго запам’ятаються дітям, емоції від розваг грітимуть упродовж всього літа, а друзі, знайдені у таборі, залишаться на все життя!

фото

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.