Головна  →  Новини  →  3 липня 2019

Про збір пропозицій до проекту Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року по галузі «Освіта»

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує відбір пропозицій до Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2035 року засадах смарт-спеціалізації.     

Запрошуємо громадськість, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації усіх форм власності надати пропозиції до проекту Стратегії  розвитку міста Києва до 2035 року по галузі «Освіта».

Cмарт-спеціалізація - підхід, що передбачає аргументоване визначення суб’єктами регіонального розвитку в рамках регіональної стратегії окремих стратегічних цілей та завдань щодо розвитку видів економічної діяльності, які мають інноваційний потенціал з урахуванням конкурентних переваг регіону та сприяють трансформації секторів економіки в більш ефективні.

Розробка Стратегії розвитку міста Києва на засадах смарт-спеціалізації дозволить залучати кошти секторальної підтримки ЄС та державного бюджету на реалізацію міських інфраструктурних та соціальних проектів по галузі «Освіта».

Пропозиції необхідно надсилати за формою, що додається, на електронну адресу: [email protected] з поміткою «Пропозиції до проекту Стратегії – 2035».

Термін надання пропозицій – до 10 серпня 2019 року.

Контактні телефони: (044) 278 00 41; 279 10 83

Щиро дякуємо за співпрацю! 

Форма пропозицій!

Перейти до спискуВерсiя для друку