КМДА Київська міська державна адміністрація


11 липня 2019

Заклади освіти Деснянського району отримали нове обладнання для кабінетів природничо-математичного напрямку

Заклади освіти Деснянського району отримали нове обладнання для кабінетів природничо-математичного напрямку

НУШ - це не лише початкова школа! Молодші класи - це лише старт. Від етапу навчання дитини в старших класах значною мірою залежить її успішна самореалізація.

Керівники закладів освіти Деснянського району, завдяки фінансовій самостійності, мають можливість спрямовувати кошти за потребами для впровадження реформ. Кожна школа має власну траєкторію розвитку і власний неповторний освітній простір: від веселкових кольорів та квіткових відтінків меблів до варіативності мультимедійного та комп’ютерного обладнання, навчальних кабінетів, дидактичних матеріалів. 

STEM – освіта, це освіта майбутнього, один із головних світових трендів. У закладах триває створення STEM та STEAM-центрів для підготовки майбутніх випускників школи з навичками та уміннями проводити експериментальну і дослідницьку діяльність, здатністю конкурувати на сучасному ринку технічних та IT-професій. 
Інтерактивні дошки, проектори, цифрові документ-камери, обладнання для дослідницької діяльності в кабінетах фізики і астрономії, хімії, біології, географії, математики дозволять розширити межі пізнання для учнів та можливості застосування сучасних технологій навчання для вчителів.
Наразі в заклади загальної середньої освіти Деснянського району здійснюються поставки обладнання для кабінетів природничо-математичного напрямку.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.