КМДА Київська міська державна адміністрація


19 липня 2019

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В»

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад  державної служби категорії «В»

Департамент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державної службикатегорії «В»:

 - головного спеціаліста відділу управління персоналом та кадрового забезпечення навчальних закладів управління персоналу та правового забезпечення Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації);

- головного спеціаліста відділу правового забезпечення управління персоналу та правового забезпечення Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

Вимоги до кандидатів на посаду державного службовця категорії «В»: наявність вищої освіти ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра (бажано педагогічного спрямування - 1 посада, з галузі права – 2 посада),  вільне володіння державною мовою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсному відборі, подають такі документи:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб- сайті НАЗК);

Заява, зазначена у підпункті 3 цього пункту, пишеться власноручно.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.

Документи приймаються по 01 серпня 2019 року включно, до 18.00 год. за адресою: 01004, м. Київ, бул. Т.Шевченка, 3, кімн. 412, тел. 279-17-45, контактна особа Юрченко Світлана Павлівна.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.