КМДА Київська міська державна адміністрація


2 вересня 2019

Свято знань у школі №40

Свято знань у школі №40

Осінь, перші жовті листочки, День знань, Свято Першого дзвоника: все злилося в єдине ціле та покликало знову учнів до школи. 

День знань особливий  і для батьків. Адже вони мріють щоб їхні діти вчились найкраще, легко отримували знання та із задоволенням йшли до школи – до свого другого дому.

Перші кроки до країни знань роблять сьогодні першокласники. На них чекають нові знайомства з вчителями та новими друзями. Сьогодні, 2 вересня 2019 року, учні, їх батьки та педагоги зібрались разом на шкільному стадіоні, щоб привітати першачків та 11-ти класників та усіх учнів і вчителів школи. 

Шкільна громада радісно зустрічала 11-А клас з класним керівником Співаковою Наталією Володимирівною та 11-Б клас з класним керівником Костенко Людмилою Сергіївною. Цього року до школи йдуть три перші класи з класними керівниками Грінчак Світланою Петрівною, Барташевич Лілією Леонідівною, Семенчук Галиною Федорівною.

Директор школи, Олександр Едуардович, привітав усіх присутніх з початком нового навчального року.

Цьогорічні першокласники – діти нової цивілізації, які з сучасною технікою на «ти», тому  11-ти класникам було не легко їх переконати, що «потрібна голова, … щоб професію обрати»! Та найстарші учні школи  довели, що активний та допитливий, щирий та товариський, відповідальний та наполегливий неодмінно досягне успіхів та зможе гордо сказати: «Я – учень зіркової сорокової!»

Незмінна традиція школи – це обмін подарунками між першими та 11-ми класами. Для одних - це спогад про дитинство, а для інших - символ нових знань.

Директор та  адміністрація школи зустрічали першокласників смачним короваєм з побажанням щасливої долі на усі шкільні роки.

Право надати Перший дзвоник 2019-2020 навчального року було надано учню 11-А класу Гребенкіну Артему та учениці 1-Б класу Дорошенко Анастасії.

Лінійку традиційно завершили виконанням Гімну школи Заборовець Тетяна, учениця 11-Б класу та Ралко Ірина, учениця 9-Б класу.

Нехай новий навчальний рік для всіх буде легкий, яскравий та радісний! Зі святом знань!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.