Головна  →  Новини  →  4 вересня 2019

Всеукраїнський Олімпійський урок-2019 відбудеться 7 вересня

Всеукраїнський Олімпійський урок-2019 відбудеться 7 вересня

7 вересня Національний олімпійський комітет України запрошує школярів, їхніх батьків та усіх любителів здорового способу життя на унікальну акцію – Всеукраїнський Олімпійський урок, який з 2005 року проводиться за ініціативи президента НОК України Сергія Бубки по всіх куточках країни. 

Відчути себе не лише глядачем спортивного дійства, а й його повноправним учасником і справжнім олімпійцем зможе кожен бажаючий, завітавши цього дня на Оболонську набережну столиці, яка на декілька годин перетвориться на один великий спортивний майданчик.

На столичній Оболонській Набережній на гостей свята очікують понад 36 спортивних майданчиків, на яких безкоштовно кожен бажаючий зможе продемонструвати свої вміння чи взяти  участь у майстер-класах від відомих спортсменів у тому чи іншому виді спорту. Найактивніші отримають спеціальні призи та подарунки.

Окрім цього, учасники свята зможуть поспілкуватися та зробити селфі з відомими Олімпійськими чемпіонами та медалістами світових і європейських першостей, долучитись до Олімпійської руханки та різноманітних конкурсів.

Де? -  Оболонська Набережна, 20 (за гольф-клубом).

Коли? - 7 вересня, о 14:00.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку