КМДА Київська міська державна адміністрація


25 вересня 2019

Дошкілля Києва – світ у якому завжди сонячно

Дошкілля Києва – світ у якому завжди сонячно

У рамках святкування Всеукраїнського Дня дошкілля сьогодні, 25 вересня, у Київському Академічному Театрі юного глядача на Липках відбувся міський захід «Київське дошкілля».

Свято розпочалося урочистим нагородженням працівників сфери дошкільної освіти Києва. Зокрема, їх відзначили  грамотами та подяками від Міністерства освіти і науки України та Київської міської державної адміністрації, грамотами від Департаменту освіти і науки КМДА.  Планшети та дипломи отримали переможці міського конкурсу проектів «Новий дитячий садок очима дітей, батьків та педагогів», які створили цікаві та нестандартні проекти освітнього середовища у садочках.  

У святкуванні взяли участь майже 400 осіб: керівники, вихователі, кухарі, музичні працівники та інші фахівці закладів дошкільної освіти, спеціалісти з питань дошкільної освіти управлінь освіти районних державних адміністрацій, методисти районних науково-методичних центрів, викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка.

До привітання гостей свята долучилась Ганна Старостенко, Депутат Київської міської ради, голова Постійної комісії Київради з питань освіти і науки, сім’ї, молоді та спорту. Пані Ганна подякувала присутнім за їхню любов до дітей та відданість справі. Вона побажала усім працівникам сфери дошкільної освіти оптимізму, енергії та сил у виконанні їх почесної місії.

Крім нагородження на святі згадали знакові події з життя дошкільної освіти столиці у 2018-2019 навчальному році та відзначили тих працівників, що присвятили роботі у сфері дошкілля більше 50 років.

Приємною фінальною нотою свята став подарунок від Київської міської влади  - вистава «Фігаро» у виконанні акторів Київського академічного театру юного глядача на Липках.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.