КМДА Київська міська державна адміністрація


26 вересня 2019

Валентин Мондриївський долучився до проекту учнівського самоврядування столиці «Ми – партнери»

Валентин Мондриївський долучився до проекту учнівського самоврядування столиці «Ми – партнери»

26 вересня у Київській міській державній адміністрації в рамках реалізації проекту «Ми – партнери: Київська міська влада та Київська міська рада старшокласників» заступник голови КМДА Валентин Мондриївський зустрівся з представниками Київської міської ради старшокласників.

Проект був ініційований лідерами учнівського самоврядування у 2014 році.

«Важливо будувати комунікацію з молодим поколінням вже зараз. У дітей, які щодня знаходяться в школах, є власне бачення багатьох звичних для нас процесів. Сьогодні ми обговорили цікаву ініціативу створення профорієнтаційних лекцій, бо проблема невизначеності у професійному напрямку існує», – зазначив Валентин Мондриївський.

Під час зустрічі молоді управлінці запитали заступника голови КМДА про місцеве та учнівське самоврядування у Києві; надали власні пропозиції розвитку, вдосконалення освітнього процесу; бачення пріоритетних напрямків роботи закладів освіти Києва та спільної реалізації проектів.

Крім цього, учасники обговорили питання реалізації постійнодіючого проекту «Школа без булінгу. Сім’я без насильства – 365», що стартував у закладах освіти столиці 23 вересня.

Учні розповіли про кейси, що вже були реалізовані і плануються для проведення в їхніх закладах освіти та на рівні районів. Школи не обмежуються лише зустрічами з психологами та представниками поліції. Діти говорять про проблему у форматі перформансів, відеороликів, творчих проектів, що охоплюють велику кількість людей та демонструють: булити – не круто.

Заступник міського голови наголосив на тому, що школа є територією безпеки для дітей та відповідальності для дорослих.  


 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.