КМДА Київська міська державна адміністрація


8 жовтня 2019

У 2020 році ми плануємо щонайменше удвічі збільшити інвестиції у нові навчально-практичні центри для профтехів, – Ганна Новосад

На наступний рік Уряд заклав у проєкт бюджету 100 млн грн на навчально-практичні центри у закладах профосвіти. Це вдвічі більше, ніж минулоріч, і до другого читання бюджету ця сума може зрости. Про це розповіла Міністр освіти і науки Ганна Новосад сьогодні, 7 жовтня 2019 року, під час свого візиту до Державного навчального закладу «Регіональний механіко-технологічний центр професійної освіти Харківської області».

«Оновлення освітнього простору закладів професійної освіти – невід‘ємна складова реформи цієї освітньої ланки. Насправді, я переконана, що саме у сфері професійної освіти ми маємо найбільший потенціал для зростання. Наше завдання – зробити все можливе, аби цей процес відбувався швидше», – повідомила Ганна Новосад.

Міністр також підкреслила, що оновлення простору має відбуватись разом із оновленням змісту та навчанням майстрів – лише так це буде комплексний процес змін.

Автор фото та тексту - Міністерство освіти і науки України



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.