КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2019

12 жовтня юні кияни візьмуть участь у ІV Київському дитячо-юнацькому форумі М18

12 жовтня юні кияни візьмуть участь у ІV Київському дитячо-юнацькому форумі М18

12 жовтня з 11:00 до 16:00 у Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться ІV Київський дитячо-юнацький форум М18 «Менші 18 – Ми можемо більше!».

Учасники форуму:

  • київські школярі та підлітки, яким ще не виповнилося 18 років, але  які  мають  чи  прагнуть  мати  активну  громадську  позицію,  хочуть  спілкуватися  з місцевою владою, небайдужі до якості життя в рідному Києві і мають власне сміливе бачення того,  як вирішувати його  проблеми;
  • депутати Київради, політики, представники місцевої влади;
  • громадські лідери та зірки, експерти в різних галузях, митці, які своїми справами прикрашають  і  поліпшують  життя столиці;
  • інші бажаючі.

Форум є відкритим заходом. Вхід вільний.

У програмі Форуму М18 заплановані різноманітні форми роботи і майданчиків на вибір учасників: діалоги із депутатами, дискусії з політичними і громадськими експертами на теми, що хвилюють молодих людей, майстер-класи, квести, мистецькі виступи, презентації та флешмоб.

Зірковий гість цьогорічного форуму – Тарас Тополя, фронтмен популярного гурту «Антитіла», молодіжний посол UNICEF в Україні, cпівзасновник БФ «Вільні ЮА», волонтер.

Ініціатори та організатори форуму: Департамент освіти і науки КМДА, Київський ліцей бізнесу, Київський молодіжний центр, проект «Ми можемо більше! За розвиток громадянської активності дітей і молоді в Східній Європі» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Місце проведення: Київський палац дітей та юнацтва, вул.І.Мазепи,13.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.