КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2019

Нацгвардійці провели "День відкритих дверей" для старшокласників Києва

180 учнів 10-11 класів Авіакосмічного ліцею ім. І.Сікорського НАУ м. Києва. відвідали "День відкритих дверей" у військовій частині №3027 Національної гвардії України.

Для учнів та вчителів ліцею гвардійці провели екскурсію територією військової частини. Молодь мала чудову можливість ознайомитися з порядком проходження військової служби за контрактом, з історією створення частини, її минулим і сьогоденням. Учні також ознайомились з умовами проживання та побутом військовослужбовців.

Ліцеїстам були представлені сучасні зразки засобів зв’язку, озброєння, техніки та екіпіровки військовослужбовців Національної гвардії України. Військовослужбовці частини показали зразки зброї  та дали приміряти спорядження усім бажаючим. 

Кінологи загону спеціального призначення продемонстрували найкращі якості спеціально навчених тварин. Спільно з чотириногими друзями військової частини, кінологи продемонстрували вправи загальної та спеціальної підготовки службових собак. Ліцеїсти захоплено спостерігали за тим, як німецька вівчарка по кличці "Брайс" ловить злочинців та виконує різноманітні команди. Крім цього, учні з великим задоволенням фотографувались на техніці, у їхніх очах світилася гордість за свою Вітчизну та її захисників.

Наприкінці зустрічі представники ліцею передали подарунки керівництву військової части №3027 Національної Гвардії України та привітали з Днем захисника України учасника бойових дій на Сході держави, вчителя Захисту Вітчизни АКЛ НАУ Гордієнка Андрія Федоровича.

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.