КМДА Київська міська державна адміністрація


4 листопада 2019

«Діти чужими не бувають»: благодійна акція від учнів гімназії "Столиця»

Для учнів гімназії "Столиця" Дніпровського району Києва, благодійність - звична справа. Адресна благодійна допомога хворим ровесникам, збір речей родинам з дітьми на підконтрольній Україні території східних регіонів, допомога дітлахам сиротинців і дитячих будинків, людям похилого віку, воїнам-захисникам України, усім, хто потребує опіки, участі і небайдужого ставлення... Цей список добрих справ постійно доповнюється.

Нещодавно у гімназії відбувся благодійний ярмарок на підтримку учнів Кремінської спеціалізованої школи-інтернату Луганської області,  що мав назву «Діти чужими не бувають».

Активісти учнівського самоврядування, учні з різних класів, батьки, гості –  усі завітали поярмаркувати, внести свою часточку тепла і свідомо допомогти тим, хто залишився без батьківської опіки.

Мрія подарувати радість і турботу додавала сил і енергії. На ярмарку діти рекламували свої творчі авторські вироби, реалізовували солодощі, іграшки, книги. А батьки допомогли з засобами особистої гігієни, господарчими товарами, одягом, взуттям для вихованців інтернату. Зібрані від ярмаркування кошти, а це 10500 грн., та господарські товари будуть відправлені до інтернату.

Адміністрація закладу дякує батькам, учням, колективу за допомогу дітям Кремінської спеціалізованої школи-інтернату Луганської області.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.