КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2019

Ювілейний Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка у Святошинському районі

21 листопада 2019 року на базі середньої загальноосвітньої школи № 35 пройшов Х (ювілейний) Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 

Перед початком конкурсу з вітальним словом до всіх присутніх звернулася методист районного науково-методичного центру Ольга Вернигора, яка привітала всіх присутніх з початком ювілейного Х конкурсу, який покликаний сприяти  творчому розвитку майбутньої плеяди митців художнього слова України  та проводиться з метою вшанування багатогранного творчого доробку Тараса Григоровича Шевченка.

У конкурсі взяли участь 345 учасників (здобувачі освіти 5-11 класів Святошинського району). Дітям для написання робіт були запропоновані творчі завдання, пов’язані з життям і творчістю видатного українського поета, художника, драматурга, основоположника сучасної української мови Тараса Григоровича Шевченка.

Журі працювало над перевіркою робіт і визначенням переможців, які будуть рекомендовані для участі в міському етапі конкурсу, що традиційно проводиться в Київському університеті  ім. Бориса Грінченка.

\\

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.