КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2019

Виробнича практика – побудова кар’єрного старту

Основним показником рівня кваліфікації сучасного робітника є його професійна компетентність - сполучна ланка знань, умінь і навичок!

Наразі у закладі професійної (професійно-технічної) освіти -  Київському професійному будівельному ліцеї здобувачі освіти навчальної групи № 27, які навчаються за професією «Касир (в банку), касир торговельного залу, адміністратор»,  проходять виробничу практику за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Касир (в банку)» на  підприємствах міста Києва різної форми власності та підпорядкування, наприклад, АТ "Укрпошта", ТОВ "Радар",  ТОВ "Генацвалє І Хінкалі" тощо.

 На поштових відділеннях №№ 99, 100 Київської міської дирекції Публічного акціонерного товариства «Укрпошта»  учні-практиканти виконують практичні операції з приймання грошей у клієнтів, визначають справжність грошей. Здійснюють перерахування, облік, сортування, зберігання, видачу готівки та інших цінностей згідно з нормативно-методичними документами. Працюють нарівні з досвідченими працівниками в програмі «Софтлайн».

В Україні з розвитком банківської діяльності потреба у фахівцях даної професії на регіональному рівні постійно збільшується. Тому  випускники у перспективі  мають гарантоване працевлаштування у місті Києві з гідною заробітною платою.

Робочі місця банківських установ столиці - чекають на молодих кваліфікованих робітників! 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.