КМДА Київська міська державна адміністрація


10 грудня 2019

Зустріч учнів школи №212 з молодим автором Олександром Козинцем

Наша співоча Україна завжди пишалася своїми видатними письменниками та поетами. Поезія  – це сплеск натхнення, це затишок і насолода.

У рамках проведення районної декади STEAM-fest  мама учня 10-а класу Анна Кравченко організувала чудову зустріч 10-х класів школи І-ІІІ ступенів № 212 з одним із молодих київських поетів Олександром Козинцем

Творчість Олександра Козинця належить до сучасної молодої літератури. Твори автора публікуються у збірках, літературних часописах та альманахах. Окрім віршів та прози, Олександр пише пісні, співає в хорі, викладає в Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова. Він також є дипломантом «Коронації слова» в номінації «Пісенна лірика». Чудова людина, яка створила під час зустрічі творчу атмосферу, зігріла теплом своїх віршів дітей, які із захопленням слухали молодого поета. Учні  настільки пройнялися атмосферою затишку, лірики, що довгий час не відпускали пана Олександра, ставили йому все більше і більше запитань про плани на майбутнє, про улюблених зарубіжних і українських письменників, про навчання в школі, студентів, кохання тощо. Зустріч була незвичайною тим, що поет підготував конкурси для дітей, а наприкінці за активність і правильні відповіді учні отримали збірки віршів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.