КМДА Київська міська державна адміністрація


26 грудня 2019

Учні НВК "Домінанта" привітали Маріупольський військовий шпиталь з 12-річчям

Обереги, картини та солодощі – учні НВК «Домінанта» привітали військових медиків і персонал Маріупольського військового шпиталю з 12-річчям закладу.

У символічний для учнівської молоді НВК «Домінанта» день – День Пророка Наума, покровителя розуму, знань, доброчинства, завітала до гімназистів Ольга Богомолець – заступник начальника військового мобільного шпиталю в зоні ООС, заслужений лікар України, професор військово-медичної академії, капітан медичної служби.

Сьогодні Ольга Вадимівна там, де  найбільше потрібні її знання, досвід, медична практика, непосидючість, тепле слово і бажання рятувати, допомагати, робити життя кращим.

Перше, чим поцікавилась пані Ольга у діей, чи багато серед них справді щасливих, та що б зробив кожен, аби країна наша стала заможною і щасливою. Відповіді були різними, але об’єднало усіх прагнення любити свою Батьківщину, робити правильний життєвий вибір і не боятися труднощів та перешкод. 

Також Ольга Богомолець розповіла, що за якістю медичного забезпечення Маріупольський військовий шпиталь сьогодні посідає одне із чільних місць серед медичних закладів Міністерства оборони України. Понад 60 відсотків лікарів та середнього медперсоналу закладу мають вищу і першу кваліфікаційну категорію. Виїзні медичні бригади завжди оперативно і вчасно реагують на виклики, надають першу невідкладну допомогу. 

 

У переддень річниці заснування Маріупольського військового шпиталю учні побажали військовим лікарям і персоналу шпиталю берегти себе, знаходити час для відпочинку і бути щасливими від можливості робити добрі справи.

Учні «Домінанти» передали вітання, малюнки, обереги, поробки пораненим, медсестрам, лікарям, водіям Маріупольського військового шпиталю в зоні ООС. 

Дякуємо Вам за безсонні ночі, професіоналізм і небайдужість, за відданість і чесність, за гідність і патріотизм! 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.