КМДА Київська міська державна адміністрація


3 січня 2020

Новорічно-різдвяне свято...

Новорічно-різдвяне свято...

3 січня 2020 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулося  новорічно-різдвяне свято для  дітей родин учасників АТО/ООС та родин Героїв Небесної сотні. Зі сцени зі словами вітання до запрошених звернувся співзасновник ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО», боєць 12-го батальйону територіальної оборони «Київ», викладач предмету «Захист Вітчизни» Дмитро Примаченко. У своєму зверненні він закликав дітей бути гідними нащадками свого роду, вивчати історію та любити Україну.

Свято розпочалося веселими естафетами, хороводами, співами та танцями довкола ялинки з Морозом Морозенком та казковими героями. Для юних киян працювали інтерактивні локації,  ігрові майданчики, майстер-класи, яскраві фотозони.

Понад 700 глядачів переглянули новорічну феєрію «Таємниця Чаклуна», підготовлену вихованцями творчих колективів Палацу під керівництвом  педагогів. Вистава створена за новим ексклюзивним сценарієм, забезпечена авторськими  унікальними декораціями, костюмами та комп’ютерною графікою. Саме дитяча щирість, емоційність і творча самовіддача роблять усі вистави в Палаці незабутніми, феєричними та такими чарівними. Глядачі були вражені високою виконавською майстерністю юних артистів та отримали незабутні враження.

Організатори заходу: Департамент освіти і науки м. Києва та Київський Палац дітей та юнацтва.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.