Головна  →  Новини  →  28 січня 2020

Учні ліцею інформаційних технологій №79 в гостях у Бориса Патона

24 січня лідери учнівського самоврядування Ліцею інформаційних технологій № 79 Печерського району м. Києва  зустрілися з Президентом Національної академії наук України, випускником школи № 79, Борисом Патоном. Зустріч відбулася в робочому кабінеті Бориса Євгеновича в Інституті електрозварювання імені Євгена Патона НАН України.

Борис Євгенович - уособлення нашої епохи, всесвітньо відомий український вчений, людина, якій притаманні фантастична енергія і невтомна працездатність. Під час змістовної розмови у невимушеній атмосфері учні відчули наскільки, незважаючи на зайнятість, пан Борис цікавиться життям Ліцею та його надбаннями.

Ліцеїсти розповіли президенту Національної академії наук України про свої успіхи та досягнення в навчанні, перемоги на Міжнародних олімпіадах, творчі здобутки, а випускники поділилися планами на майбутнє. Борис Євгенович зазначив, що неможливо досягти успіху без щоденної праці над собою та бажання перемоги.

«Україна була та є державою наукового прогресу та інтелекту і сьогодні потребує вас, як гідну наукову зміну», - підкреслив видатний учений.

Борис Патон порадив учням не боятися експериментувати для досягнення успіху та з гідністю носити почесне звання ліцеїста. …«ліцею № 79, яким пишається вся Україна. Успіхів вам та великого щастя! Люблю вас та радію вашим успіхам.

Щиро ваш, Борис Патон».

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку