КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2020

«Міс - 2020» у Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва

Напередодні дня всіх закоханих у Міжрегіональному центрі ювелірного мистецтва відбувся конкурс краси і грації «Міс центру», участь у якому взяли найкрасивіші, найталановитіші і найелегантніші дівчата закладу освіти. 

У першому конкурсі дівчата (а їх було аж 17!) розповідали про себе, власні вподобання і захоплення. Наступний вихід учасниць приголомшив журі та глядачів сучасними українськими  костюмами. У конкурсі "Модниці у вишиванках" дівчата продемонстрували своє оригінальне національне вбрання, вінки і головні убори.

Родзинкою вечора став конкурс «Дизайнерське мистецтво», у якому претендентки мали змогу проявити креативність, створивши свій шедевр головного убору для моделі з будь-яких підручних матеріалів: весільні шляпи, віночки для наречених та дітей, стиль «ретро», і навіть «зірка» для Вєрки Сєрдючки!

Під час конкурсу «Кращий кулінар» учасниці готували закуски та презентували їх суддям.

Яскравим та артистичним став конкурс «Мій талант». Судді та глядачі були вражені хореографічним  вмінням, вокалом, грою на музичних інструментах, витонченою поезією,  дотепними інсценізаціями.

«Міс центру» – це свято, яке виховує в молоді культуру та естетичний смак, розвиває творчу активність. Центр створює умови для самореалізації особистості дівчат, виявлення їх талантів, смаків та уподобань, виховання почуття успіху та позитивного світосприйняття.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.