КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2020

Школярі Києва взяли участь у конкурсі «ДИВОСМАК-2020»

Школярі Києва взяли участь у конкурсі «ДИВОСМАК-2020»

13 лютого 2020 року у Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва відбувся профорієнтаційний конкурс «ДИВОСМАК - 2020» для шкільної молоді. Юні кондитери закладів загальної середньої освіти змагались у приготуванні кондитерського виробу «Сердечко».

Журі конкурсу очолили випускники закладу освіти - призери Міжнародних чемпіонатів, су-шефи ресторану «Гольф стрим» та кондитерської «Honey», які оцінили оригінальність, складність, поєднання інгредієнтів, використання різних  способів  подачі виробу. Члени журі надали професійні поради учасникам та чесно оцінили їхні витвори кулінарного мистецтва!

Для гостей, учасників та груп підтримки проведено майстер-класи з професій: «Кухар, кондитер» - приготування солоного тіста та виробів з нього; «Кравець, закрійник» - виготовлення різноманітних прикрас з фоамірану для оздоблення одягу; «Перукар (перукар-модельєр)» - плетіння кіс.

Конкурс проведено з метою сприяння  вибору майбутньої професійної діяльності шкільної молоді; пошуку та підтримки талановитої молоді; надання  можливості молоді виявити свої здібності в галузі кондитерського мистецтва.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.