Головна  →  Новини  →  14 лютого 2020

У Києві відбудеться виставка дитячих малюнків до Дня Героїв Небесної Сотні

Із 17 до 21 лютого 2020 року в холі ІІ поверху Київської міської державної адміністрації відбудеться виставка дитячих малюнків до Дня  Героїв Небесної Сотні.

На виставці експонуватимуться роботи гуртківців закладів позашкільної та загальної середньої освіти столиці. Малюнки різні за стилем виконання та символьним наповненням; виконані фарбами, олівцями чи фломастерами; відображають різне сприйняття дітьми подій 6-річної давнини. Проте усі вони об’єднані спільною темою – пам’яттю про Героїв Небесної Сотні. Відійшовши у вічність, Герої продовжують бути янголами-охоронцями рідної країни. Пам’ять про них назавжди залишиться у серцях дорослих та маленьких українців.  

Організатори виставки: Департамент освіти і науки міста Києва, Київський Палац дітей та юнацтва, громадська організація «Родини «Небесної Сотні».

Координатор: Вікторія Ткаченко, 098-259-93-25.

Довідково:

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Пам'ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку