КМДА Київська міська державна адміністрація


17 лютого 2020

«Відчуй серцем!»: у НВК «Домінанта» відбувся традиційний благодійний бал

14 лютого 2020 року у навчально-виховному комплексі «Домінанта» відбувся щорічний благодійний бал «З любов’ю в серці». Учасники балу насолоджувалися живою класичною музикою, прекрасними солістами та галантними кавалерами, віртуозним виконанням класичної європейської програми заслуженими майстрами спорту та брали участь у  бальних майстер-класах від відомих зіркових українських хореографів Андрія Дикого та Олени Балджи. 

Запрошені курсанти першого курсу військового ліцею змінили щоденну форму на парадну і на мить доторкнулися до світського життя, поринули у вихор віденського вальсу, польського падеграсу та мазурки минулих століть.

Окрасою балу стали виступи професійних хореографів, багаторазових чемпіонів України та Європи з бальних танців, гостей – офіцерів та курсантів, і господарів закладу – старшокласників та чарівних вчителів гімназії «Домінанти».

Традиційно оранізація бальної церемонії присвячена актуальній тематиці, у рамках якої збираються кошти на благодійних виставках-ярмарках учнівської та родинної творчості. За ініціативи активу учнівського самоврядування, дружня гімназійна спільнота закладу освіти вирішила підтримати учнів Спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 18 м. Києва, де навчаються діти з вадами слуху та тяжкими порушеннями мовлення.

Усі освітні та реабілітаційні заходи, які проводяться в школі-інтернаті, а ще небайдужий творчий колектив освітян, спираючись на здібності, обдарування учнів, розвивають у дітях здатність творити. Учні школи-інтернату беруть участь у мистецьких конкурсах, на яких здобувають призові місця.

На сьогодні учням школи-інтернату необхідно облаштувати «Сенсорну кімнату» - організоване особливим чином навколишнє середовище, що складається зі значної кількості різного виду стимуляторів, які впливають на органи слуху, зору, тактильні та вестибулярні рецептори.

Чималих зусиль і організаторських здібностей доклали учні НВК «Домінанта», батьки, учителі, аби влаштувати благодійний ярмарок. У якості лотів були виставлені роботи родин учнів закладу, зроблені власноруч. Вражає розмаїття малюнків, сувенірної продукції, творчих робіт, виконаних у різних техніках. Вазочки і шкатулки, картини, авторські автентичні мотанки та порцелянові ляльки, іграшки і прикраси, смаколики і фруктові композиції.

Небайдужі серця учнів роблять світ кращим!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.