Головна  →  Новини  →  21 лютого 2020

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму!

З 18-20 лютого відбувся ІІ (очний) етап Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (для вікової категорії від 16 до 23 років включно).  Конкурс проводиться щорічно за ініціативою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. Журі, яке складалось із висококваліфікованих фахівців, викладачів, спеціалістів державних установ у галузі винахідництва і раціоналізаторства, визначило його переможців, серед яких вихованці Київської МАН:

- І місце у категорії «РЕСУРСИ ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ» отримав МОЙСЕЄНКО ЛЕОНТІЙ ОЛЕГОВИЧ (курсант ІІІ курсу Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, вихованець відділення «Київ-столиця») із проєктом «UASolar – прикладне програмне забезпечення для розрахунку, проєктування та моделювання розвитку систем відновлювальної енергетики».

-  І місце у категорії «ІНЖЕНЕРНІ НАУКИ» присудили  ГРИЦЮКУ ПАВЛУ ОЛЕГОВИЧУ (курсанту ІІІ курсу Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, вихованцю відділення «Київ-столиця») з проєктом «Ukrainian Speed USPEED-D2 – дистанційно керований літальний апарат багатофункціонального призначення».

- І місце у категорії «КОМП’ЮТЕРНІ НАУКИ І ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ» зайняли ПАВЛЮК ОЛЕКСАНДР ВОЛОДИМИРОВИЧ (студент ІІІ курсу коледжу інженерії та управління НАУ, вихованець відділення «Київ-столиця»), БОБРО ОЛЕКСІЙ РОМАНОВИЧ, ШУМНИЙ ВІКТОР ОЛЕКСАНДРОВИЧ (курсанти ІІІ курсу Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, вихованці відділення «Київ-столиця») з проєктом «RoboPROFI – функціональний маніпулятор для виконання професійних операцій».

 Подяку за підготовку фіналістів отримав керівник секції «Київ – розумне місто, безпечне для життя» Київської МАН Валентин Протопопов.

Важливим є також те, що ці проєкти завдяки пану Михайлу Рябоконю практично реалізуються Інжинірінговою  школою Noosphere Engineering School.

Вітаємо наших вихованців та пишаємося їх здобутками!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку