Головна  →  Заходи 2020  →  Class-idея 2020
Фестиваль шкільних стартапів «Class ідея-2020» проходить у дистанційному режимі


Традиційно, учасники фестивалю змагалися за призові місця у декілька етапів, але враховуючи ситуацію з карантином, цьогоріч переможці будуть визначені шляхом електронного голосування. 

Голосування триватиме з  10:00 15 квітня до 15:30 17 квітня на сайті фестивалю.

Завдяки голосуванню буде визначено кращі проєкти, по одному у кожній номінації:

  • «Стартап у Побуті»,
  • «Стартап у Природі»,
  • «Технічний стартап»,
  • «Соціальний стартап».

Переможці отримають відзнаки від Департаменту освіти і науки Києва та подарунки від партнерів фестивалю.

Окрім цього, за результатами «Class ідея-2020» створено традиційну збірку з описами 64 ідей юних авторів, які зареєстрували свої проєкти на фестиваль цього року. Для багатьох учасників ця збірка стане одним із перших видань, у якому вони постануть як справжні винахідники. Вона стане у нагоді під час майбутніх наукових та винахідницьких конкурсів.

Фестиваль стартапів «Class ідея» покликаний виявити найкращі стартап-проєкти, стартап-ідеї, стартап-рішення, які розв’язують конкретні проблеми, відповідають на актуальний запит суспільства та спрямовані на покращення громадського життя.

Представлені стартапи є абсолютно новими проєктами, розробленими учнями з 1 по 11 клас, або педагогами. Проєкт може бути представлений як робочим макетом, так і у вигляді презентації.

Організатори фестивалю стартапів "Class ідея":

  • Депаратмент освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації),
  • Київський Палац дітей та юнацтва, 
  • Київська Мала академія наук.

Наказ Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №69 від 01.04.2020 "Про внесення змін до наказу від 19.04.2020 "Про організацію та проведення Фестивалю стартапів "Class idея"

class.stemup.cc

Каталог учасників

Версiя для друку