Головна  →  Освітній позитив  →  5 листопада 2021

Вихованці Київської МАН отримав бронзову нагороду на Міжнароднаій виставці винаходів у Варшаві

Вихованець відділення математики Київської МАН, учень гімназії № 283 міста Києва Михайло Деркач отримав бронзову нагороду на IWIS 2021!

Михайло гідно представив Україну на найбільшому у Польщі та одному з найбільших у Європі міжнародному заході INTERNATIONAL WARSAW INVENTION SHOW “IWIS” (Міжнародна виставка винаходів у Варшаві - IWIS 2021), пов'язаному з інноваціями та винахідництвом. У виставці, що пройшла з 25 по 27 жовтня 2021 р., взяли участь представники багатьох азіатських, африканських, американських та європейських країн, серед яких Саудівська Аравія, Хорватія, Єгипет, Іран, Канада, Малайзія, Корея та Великобританія. На ній були представлені розробки польських дослідницьких інститутів, технологічних університетів, інноваційних підприємств та індивідуальних винахідників у 12 категоріях від екології та охорони довкілля, механіки, електроніки, енергетики до медичних рішень.

Михайло Деркач є постійним учасником та неодноразовим призером міжнародних конкурсів. Наукова керівниця Михайла Єфімова Тетяна Леонідівна, керівниця секції математичного моделювання відділення математики Київської МАН, вчителька математики гімназії № 283 м. Києва, всіляко підтримує хлопця й допомагає йому в досягненні високих результатів.

Бажаємо Михайлу продовжувати свою наукову діяльність і примножувати досягнення!

Перейти до спискуВерсiя для друку