Головна  →  Заходи 2021 року  →  День гідності і свободи 2021

21 листопада Київ відзначатиме День Гідності та Свободи.

День Гідності та Свободи є одним із ключових заходів щодо утвердження в Україні національної незалежності, самоідентичності та бажання жити за європейськими стандартами. Цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Низький уклін всім захисникам української державності, які назавжди залишаються в пам’яті народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!

З нагоди відзначення у 2021 році Дня Гідності та Свободи в освітньому просторі Києва заплановані тематичні заходи: 

  • онлайн-уроки й вікторини, національно-патріотичні акції, інформаційно-тематичні виставки, екскурсії, відео- та фото-конкурси, освітньо-просвітницькі заходи, вебінари, круглі столи, флешмоби, квести тощо. 

Заходи та онлайн-проєкти висвітлюватимуться на  платформі електронного освітнього простору позашкілля Києва «Все буде Добре! ОК!», на офіційному вебсайті та на сторінках соціальних мереж Департаменту освіти і науки.

Також заплановано урочистості від Національного музею Революції Гідності. Цьогоріч заходи продовжують традиції попередніх років під гаслом “Вільні творити майбутнє”, триває флешмоб #БутиГідним. Безкоштовно синьо-жовту стрічку всі охочі зможуть отримати на всіх подіях Музею Майдану та в Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану.

Долучайтеся до флешмобу Музею Революції Гідності #БутиГідним, ділиться спогадами і роздумами про Помаранчеву революцію та Євромайдан, малюнками та відеороботами на електронній платформі позашкілля Києва Все буде добре! Ок! у Facebook з тегом #БутиГідним. Пізніше ці матеріали використають для пам’ятних матеріалів – видань і виставок. 

Програма заходів від Національного музею Революції Гідності та партнерів


 

Версiя для друку