Головна  →  Заходи 2021 року  →  День позашкілля Києва 2021

У Всесвітній день дитини,  20 листопада, працівники закладів позашкільної освіти Києва відзначають професійне свято – День позашкілля Києва.

Закладами позашкільної освіти Києва забезпечено організацію освітнього процесу та виконання навчальних програм за напрямами позашкільної освіти, використовуються інструменти і технології дистанційного та змішаного навчання, використовуються сучасні онлайн-сервіси та канали комунікації. 

З нагоди Дня позашкілля Києва, за професіоналізм та майстерність працівники закладів позашкільної освіти відзначені почесними грамотами і подяками Київського міського голови, відзнаками Департаменту освіти і науки Києва.

Позашкіллю столиці є чим пишатися: протягом останніх років скарбничка перемог на міжнародному та всеукраїнському рівнях поповнилася сотнями престижних нагород. 

Довідково:

Сьогодні у позашкіллі Києва функціонує 42 заклади позашкільної освіти,  понад 5 тисяч гуртків, у яких здобувають позашкільну освіту майже 80 тисяч вихованців. У закладах позашкільної освіти працює майже 3,5 тисяч працівників.

У палацах та центрах дитячої творчості, військових та туристських клубах, на станціях юних техніків столиці представлені 13 напрямів позашкільної освіти.

229 творчих колективів закладів освіти Києва мають почесні звання «Народний художній колектив» (127) та «Зразковий художній колектив»(102).

 

 

Версiя для друку