Головна  →  Освітній позитив  →  2 вересня 2020

Вихованці Київської Малої академії наук продовжують збирати призові місця

Вихованці Київської Малої академії наук продовжують збирати призові місця

Вихованець секції етнології, учень НВК "Оболонь" Ростислав Науменко став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Карантинні історії». Для написання есе Ростислав Науменко обрав тему: «Повсякдення: як повноцінно жити під час карантину», в якій намагався знову відкрити важливість людського спілкування.

«Конкурс зацікавив своєю актуальністю, тому я вирішив спробувати свої сили. Я вражений та задоволений результатами конкурсу, адже серед великої кількості учасників відзначили нагородою і мою роботу. Карантин дав мені зрозуміти, що живе спілкування перетворюється сьогодні на предмет розкоші й такі стосунки треба цінувати», – розповідає Ростислав.

За словами організаторів на конкурс надійшов 231 лист – електронні та написані від руки – з усіх куточків України, а також з-поза її меж. Автори текстів – чоловіки і жінки різного віку, різних професій: вчителі, науковці, журналісти, лікарі та ін., а також і пенсіонери, і школярі та студенти –  усі в різних формах та жанрах оповідали про свій унікальний досвід.

Результатами цього конкурсу визначили переможців і, оскільки робіт було дуже багато, журі вирішило додатково нагородити  ще трьох учасників, серед яких був і Ростислав. Зовсім скоро ми зможемо познайомитись із есе юнака та порівняти його думки із власним досвідом періоду нашого життя, що отримав красномовну назву "Залишайся вдома!"

 

Перейти до спискуВерсiя для друку