Головна  →  Освітній позитив  →  4 вересня 2020

Вихованці Київської МАН – знову серед переможців!

Вихованці Київської МАН – знову серед переможців!

29 серпня 2020 року завершився V Міжнародний конкурс інноваційних винаходів (ICAN, Торонто, Канада), який цього року у зв’язку з пандемією проходив не у Торонто, а онлайн. В конкурсі взяли участь представники з 60 країн, серед яких вперше були українці. Команда Малої академії наук України, що  складалась з 14 учнів,  здобула 31 нагороду, а також за сукупним результатом отримала нагороду Best Delegation Award.

Особливо приємно, відмітити, що однією з цих 14 тріумфаторів є вихованка секції "Технологічні процеси та перспективні технології" академії  Єлизавета Лазарова, учениця 11 класу Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ», яка отримала золоту медаль за проєкт «Підвищення ефективності геліоустановки з концентратором сонячної енергії», який вона розробляла під керівництвом Олега Козленка, завідувача УНЛКТ ФМФ КПІ ім. Ігоря Сікорського, керівника секції «Технологічні процеси та перспективні технології» Київської МАН. Свою нагороду Єлизавета отримає міжнародною поштою.

Вітаємо Єлизавету Лазарову і всіх українських переможців!
Бажаємо їм наснаги і нових здобутків на міжнародній науковій арені! Дякуємо науковим керівниками і всім, хто підтримує юних науковців на шляху до перемог!

Перейти до спискуВерсiя для друку