Головна  →  Освітній позитив  →  11 вересня 2020

Заходи з кібербезпеки – один із пріоритетів Київської МАН

Заходи з кібербезпеки – один із пріоритетів  Київської МАН

Одним із нагальних завдань багатьох сфер функціонування нашої держави є кібербезпека. Для Київської МАН це питання є одним із основних, які визначають актуальність контенту, що пропонується вихованцям.

Сьогодні у Торгово-Промисловій Палаті України відбулося засідання Комітету з електронних комунікацій при ТПП України з питань інформаційної безпеки у державі, на якому були присутні представники РНБО України, керівництво кіберполіції, СБУ, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України. У засіданні взяла участь директорка Київської МАН, кандидат хімічних наук Поліщук Ірина Юріївна. Під час засідання було анонсовано участь Київської МАН у цих заходах.

Декілька років поспіль в Україні проводиться місячник кібербезпеки, ініціатором якого є Торгово-Промислова Палата України. Традицією у житті Київської МАН стала участь у цьому місячнику, який проходитиме у жовтні, але підготовка до якого увійшла у свою активну фазу вже зараз. Зокрема, 29 жовтня буде проведено Digital Classroom з інформаційної безпеки - відкритий урок для учнів і вчителів (тренер із учнями працюють очно, організовується трансляція для всієї України). Модератором заходу знову ж таки традиційно стане Антоніна Букач, Google for Education, Certified Trainer.

Серед майбутніх учасників цього місячника – відділення безпеки та оборони Київської МАН, секція «Кібербезпека». Наші вихованці – майбутній форпост кібербезпеки нашої держави!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку