Головна  →  Новини районів  →  10 листопада 2014

Фестиваль «Перлини нашої родини» в Голосіївському районі

З 31 жовтня по 7 листопада 2014 року  в Голосіївському районі відбувся районний фестиваль творчості «Перлини нашої родини». У фестивалі брали участь 70 родин з 38 дошкільних навчальних закладів і 2 навчально-виховних комплекси.

 Фестиваль «Перлини нашої родини» проводився з метою виявлення та підтримки талановитих і творчих родин вихованців дошкільних навчальних закладів району, формування гуманних взаємин між членами родини та почуття національної гідності, патріотизму, поваги до історичної спадщини, збереження традицій українського народу.

Учасники фестивалю проявили свої таланти у різних номінаціях. В театрально-музичній номінації відзначились родини: Гончарів (ДНЗ № 24) з піснею «Україна», Дадаків ( ДНЗ № 41) з інсценізацією пісні «А зорі, зорі по синьому морі», Юхимчуків (ДНЗ № 198) з піснею «Україно – краю», Бугрименків (ДНЗ № 416) з піснею про дощик, Дмитруків (ДНЗ № 513) з поетично-пісенною композицією «Мамина хата», Вербових (№ 402) з піснею «Василечки»,  Лейченків (ДНЗ № 440) з віршем про бабусю, Супрунчуків (ДНЗ № 596) з українським народним таночком, Діасимідзе (ДНЗ № 717) з грузинським народним таночком «Рачули». 

В образотворчій номінації найкращими були родини: Гапон (ДНЗ № 659) представили виставку авторських іграшок і майстер-клас з виготовлення прикрас, Бєлєнька (ДНЗ № 150) з виставкою «В’язані цікавинки для маленької дитинки», Вінник (ДНЗ № 73) і Кушнір - Міщенко (ДНЗ № 196) організували виставку картин із бісеру та представили денс-показ «Мереживо материнських мрій», Шидей (ДНЗ № 717) і Пітєров (ДНЗ № 372) з майстер-класом і виставкою робіт «Топіарій», Онуфрієнків (ДНЗ № 596) з майстер-класом «Виготовлення українського віночка», Молотів (ДНЗ № 725) з майстер-класом «Виготовлення цікавої іграшки для дитини», Кондратьєвих (ДНЗ № 182), Корчових (ДНЗ № 221), Антоненків (ДНЗ № 439) представили виставку творчих робіт, виконаних технікою «квілінг».

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку