Головна  →  Новини районів  →  14 квітня 2021

Досвід дистанційного навчаня у школі №84

Школа № 84 Печерського району прийняла виклик переходу на дистанційне навчання та швидко адаптувався до нових реалій після тимчасової розгубленості. Завдяки підбору і використанню професійно підготовленого онлайн дидактичного матеріалу у сервісі «Мій Клас» учні з задоволенням  вивчають математику, українську мову, інформатику та інші предмети. Так, наприклад, учні 3-Б класу під час дистанційного навчання з 5 квітня тільки розпочали знайомство з даною новою для них електронною освітньою платформою, яка автоматично здійснює перевірку виконаних занять і кожен учень отримує результати у балах та відсотках відповідно до правильно наданих відповідей.

Вчителі кафедри початкової школи шукають і знаходять засоби які дозволяють зацікавити вибагливу маленьку аудиторію в умовах дистанційного навчання. Так, класовод Піскун Ольга Леонідівна зі своїм 2-Б на уроках математики закріплюють таблицю множення та ділення в іграх на сервісі Learningapps. Учителька Дженджера М.В досліджуючи світ з учнями 2-А за допомогою Google карти здійснила віртуальну екскурсію відомими музеями світу, театрами всієї України та столиці. Вчитель Ткаченко І.М активно використовує додаток learningapps.org поряд з іншими видами діяльності для вивчення географії у п'ятих та шостих класах, що допомагає здійснювати перевірку знань географічної номенклатури та контролювати вивчення карти.

Навчальні заняття з англійської мови проводяться в синхронному (Zoom) та асинхронному (Classroom)  режимі. Розклад та посилання на уроки онлайн, завдання та оцінювання розміщуються у Classroom.

Студенти-практиканти історичного факультету педагогічного університету ім.Драгоманова проводять цікаві уроки в онлайн-режимі для 8-х класів під керівництвом вчителя Шевченко В.М.


 

Перейти до спискуВерсiя для друку