Головна  →  Новини районів  →  21 квітня 2021

Дистанційне позашкільне життя в спеціалізованій школі 264 Деснянського району

Початок тижня для учнів спеціалізованої школи № 264  Деснянського району був насичений активними подіями.

19 квітня іменинником був велосипед - екологічний зручний транспорт. Велосипедний спорт приносить неоціненну користь здоров’ю.  Він допомагає тримати тіло у гарній формі в період карантинних обмежень. Вітали нашого двоколісного друга зі святом 2-Б, 5-А, 5-В, 6-Б, 6-В, 7-В, 8-Г класи. Учні 4-В класу поділилися історією створення велосипеда, а учні 9-Г пригадали цікаві факти про нього.

У «Календарі шкільних подій» було приділено увагу тим, хто любить тварин. День власників домашніх тварин - це особливий день для кожного, у кого вдома є тварини. Наявність домашньої тварини - велика відповідальність. Всі домашні тварини потребують достатньої уваги і любові. Розповіли про своїх домашніх улюбленців учні 2-А, 2-Б, 5-А, 5-В, 6-А, 6-Б, 7-В, 7-Г, 8-Б, 9-В, 9-Г класів. Наші першокласники з 1-Б із задоволенням намалювали чотирилапих друзів за допомогою своїх долоньок.

Щорічно 19 квітня у багатьох країнах світу відзначається вже ставший традиційним гарним весняним святом - День проліска (The Day of Snowdrop). Вчителі кафедри природничих наук закликали берегти живу природу і не купувати проліски. І розказали нам дуже корисну і повчальну казку про пролісок.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку