У рамках співпраці з Асоціацією шеф-кухарів України для здобувачів освіти та майстрів виробничого навчання Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва проведено майстер-класи.
Учасників об’єднала цікава тематика майстер-класів: «Приготування хінкалі», «Качина грудинка під манговим соусом з апельсиновою піною і желе манго, картопляним пюре з капустою», «Приготування десерту камамбер-тарт», «Філе судака на подушці зі шпинату та цибулі порей і піною з морепродуктів».
Своїми професійними секретами поділилися шеф-кухарі Арарат Мхітарян, Даниїл Яковенко, Владислав Володін.
Кулінарні поради від шеф-кухарів допомогли проявити здобувачам освіти свій талант, креативний підхід, художній смак, уяву, фантазію, адже приготування та прикраса кожної страви – це творчий процес.