Головна  →  Новини  →  22 травня 2023

Навчально-практичний центр «Office Spase» на базі комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж артдизайну»

У комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж артдизайну» успішно працює навчально-практичний центр «Office Spase», який надає здобувачам/здобувачкам освіти та широкій громадськості можливість опанувати навички роботи з офісними програмами, швидкого друку, ведення ділового листування та роботи з офісною технікою.

Педагогічні працівники,  натхненні творчістю та інноваційністю, постійно працюють над організацією тематичного навчання, аби задовольнити потреби сучасного ринку праці. Нещодавно в «Office Spaсe» відбувся курс на тему «Виготовлення візитної картки». Слухачки отримали можливість оволодіти важливими навичками створення професійних візитних карток за допомогою онлайн-сервісу Canva.

Учасники освітнього процесу вивчили основи дизайну, навчилися вибирати стиль та елементи, які найкраще відображають їх особистість та бізнес. Ознайомилися з різними типами візитних карток та азбукою їх користування. Даний курс виявився дуже популярним серед слухачок та молодих підприємців, оскільки удосконалив їхні навички в сфері візуального спілкування та допоміг створити власний професійний бренд.

«Office Spaсe» продовжує розширювати свою програму курсів, допомагаючи всім бажаючим розвиватися в сучасному світі технологій та дизайну. Це прекрасне місце, де можна отримати професійні навички та реалізувати творчий потенціал.

Перейти до спискуВерсiя для друку