Головна  →  Новини  →  23 травня 2023

Завершився І (районний) етап Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура") у Голосіївському районі

18 травня 2023 року в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району відбулося урочисте нагородження учасників і переможців І (районного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 На заході були присутні почесні гості: перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Березовський Володимир Іванович, начальник управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Полторак Галина Миколаївна, начальник відділу молоді і спорту Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації  Прокопенко Микола Миколайович, командир та заступник батальйону № 242 міста Києва Тарас Пелюх та Олександр Жигун, а також представники районного управління освіти та адміністрації закладів освіти району. 

 Усі учасники нагороджені медалями та грамотами, а переможці – кубками. 

 Справжнім сюрпризом для переможців старшої вікової групи став подарунок від військових – прапор України з підписами бійців 242-го батальйону.

 Цьогоріч близько 300 учнів з 30 освітніх закладів Голосіївського району випробували свої сили у грі «Сокіл» («Джура»). І сьогодні учасники і переможці молодшої, середньої і старшої вікових груп разом зі своїми наставниками стояли на сцені, сяючи очима. Вдивляючись в обличчя цих юних поколінь, розумієш, що саме вони – наша надія на світле і щасливе майбутнє України.

ФОТО

Джерело: Управління освіти Голосіївської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку