Головна  →  Новини  →  16 лютого 2024

Валентин Мондриївський: У Києві презентували сучасне обладнання для викладання предмета «Захист України»

15 лютого, у Київському столичному університеті імені Бориса Грінченка відбулася демонстрація обладнання, яке допоможе адаптувати викладання предмета «Захист України» до сучасних викликів. Ця виставка організована Департаментом освіти і науки КМДА спільно з КНП «Освітня Агенція міста Києва». Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Для ефективної реалізації навчальної програми «Захист України» ми залучили фахівців ЗСУ, науковців і провідні компанії, які постачають обладнання для навчання військових. Наша мета – зробити цю програму дієвою, яка дійсно навчатиме сучасним військовим тактикам і технологіям та дасть ґрунтовні базові знання нашій молоді. Київ завжди був і лишається взірцем для всіх регіонів країни, саме тому ми даємо змогу всім тим, хто дійсно хоче працювати над зміцненням майбутньої обороноспроможності України, долучитись до створення нового потужного формату навчання, де буде використано найкраще та найновіше обладнання», – заявив Валентин Мондриївський.

У виставці взяли участь провідні компанії та організації, які представили широкий асортимент обладнання, що може використовуватися в навчальних кабінетах шкільного предмета «Захист України».  Серед учасників були такі компанії, як «B-Prо», «ElizLabs», «EdPro», «Eddy», «STEM-class», ПП «УКРДИДАКТИК», ГО «Тактико-технічний розвиток майбутнього України», ТОВ «Універмаг Освіти», «2Д3Д», «БМС ТЕХНО», ТОВ «Страта22».

Захід відвідали представники освітньої спільноти Києва: керівники закладів освіти, викладачі предмета «Захист України», а також керівники галузі на рівні країни, регіонів, міста і районів.

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку