Головна  →  Новини  →  27 лютого 2014

Рейтингове оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів

Рейтингове оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів

У 2014 році в місті Києві, Вінницькій та Житомирській областях у рамках всеукраїнського експерименту щодо здійснення моніторингу ефективності діяльності загальноосвітніх навчальних закладів із застосуванням АІС “РЕЙТИНГ” проводиться рейтингове оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів.

26 лютого 2014 року в спеціалізованій школі № 112 Голосіївського району Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) проведено нараду з питань рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва. У нараді взяли участь Пархоменко І.М., начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Департаменту освіти, заступники начальників управлінь освіти районних в місті Києві державних адміністрацій з питань загальної середньої освіти та директори спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв.

Учасники наради обговорили показники та критерії рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів та методику їх обчислення, враховуючи особливості столиці.

Під час наради було вирішено, що у 2014 році учасниками  всеукраїнського експерименту будуть загальноосвітні навчальні заклади, які найбільш користуються повагою та довірою батьків, громадськості. Від кожного району міста – це одна гімназія, один ліцей та одна спеціалізована школа.

За підсумками експерименту будуть напрацьовані пропозиції щодо оптимізації критеріїв рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів.

Департамент освіти і науки, молоді та спорту вдячний адміністрації спеціалізованої школи № 112 Голосіївського району за створення умов для  проведення наради.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку