Головна  →  Новини  →  8 грудня 2015

Естафета єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва "Нам Україна вище над усе!"

Естафета єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді Києва "Нам Україна вище над усе!"

Не розчаровуйсь в Україні,

А розумій її печаль.

Що робиш ти для неї нині –

У себе спершу запитай.

7 грудня 2015 року в актовій залі управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Я.Коласа, 6-А) відбулися урочистості в рамках загальноміського національно-патріотичного проекту учнівської молоді міста Києва «Нам Україна вище над усе!».Лідери учнівського самоврядування Святошинського району взяли участь в естафеті слави, гідності та звитяги і передали Прапор, який побував у бойових діях у зоні проведення антитерористичної операції на сході України і був вручений школярам міста Києва бійцями 14-ї окремої мотострілкової бригади Збройних Сил України. За 19 днів честь отримати Прапор мали всі музеї при навчальних закладах освіти. Також, разом із Прапором Доброчинності, Прапор  гідності та звитяги додав патріотичного настрою усім учасникам урочистого концерту та благодійного ярмарку, що провели лідери учнівського самоврядування Святошинського району 25 листопада 2015 року.

Серед почесних гостей – представники Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, Департаменту освіти, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), управління освіти, молоді та спорту Святошинського району, управління освіти Солом'янського району, заступник військового комісара Солом'янського району. На заході також були присутні представники громадських організацій ветеранів АТО Святошинського району та педагоги закладів освіти, які повернулися із зони бойових дій.

Прапор Солом'янському району з гідністю передали кадети Центру військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник». Ліричного настрою учасникам заходу додали талановиті вихованці  зразкового шоу-балету «Денс-стайл» та народного художнього колективу ансамблю естрадно-спортивного танцю «Стелз»  Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району з неймовірними танцювальними композиціями та вокальними номерами «Я не хочу гратись у війну» у виконанні Патрабоя Назара і «Мир без війни»  у виконанні  Дарьї  Голоско. Не залишився осторонь і дует «Сестри Адріана та Мідея Наруцькі», у їх виконанні прозвучала « Подяка нашим військовим» 

Сьогодні твориться історія, учасниками якої є ми самі. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини. Від нас залежить, чи Україна і надалі буде незалежною державою. Ми повинні допомагти своїй державі стати нероздільною, щоб мати свою Батьківщину.

Усі українці мають одну спільну мрію - встановлення миру і припинення бойових дій на сході нашої держави та відродження України – незалежної, вільної, соборної, європейської.

Перейти до спискуВерсiя для друку