Головна  →  Освітній позитив  →  24 березня 2016

Освітній позитив в спеціалізованій школі №296

В нашій спеціалізованій школі №296 Дарницького району м. Києва в останній передканікулярний тиждень відбувся традиційний тиждень іноземних мов.

Кількість цікавих подій величезна: виставка плакатів та стінгазет учнів 6-9 класів, серед яких було проведено конкурс, а переможців нагороджено, урок-екскурсія для учнів 11 класу «Подорожуючи Ірландією», де учні отримали змогу заглибитися в історію, культуру та традиції однієї з англомовних країн, бесіди-розповіді «Англійські та німецькі традиції», «Заочна подорож Англією та Німеччиною» для учнів 5-11 класів. Перегляд тематичних відеофільмів, участь в вікторинах та інтелект-турнірах, поетичний вечір “A poetry in the pocket”.

17 березня, в школі було проведено яскраве та масштабне святкування Дня Святого Патрика. Крім нестандартних уроків-свят та усної газети, кожен охочий мав можливість взяти участь в параді, присвяченому цьому святу, та відвідати майстер-клас з ірландської джиги.

Тиждень іноземних мов завершився не менш видовищним святкуванням Дня Німеччини. Танці, конкурси, карнавал та парад – це невеликий перелік того неймовірного за емоціями та красою дійства, в якому з задоволенням взяли участь учні та учителі нашої школи.

За пізнавальність, позитивні емоції і натхнення всі завдячують кафедрі іноземних мов. Вони сучасні, талановиті, у них яскравий керівник Наставна Лариса Вікторівна.

Я, Титаренко Вікторія Володимирівна, директор школи , дуже хочу, щоб всі розділили радість і освітній позитив, який супроводжує мене з моменту рішення взяти участь в конкурсі на заміщення вакантних посад керівників і до сьогодні. За цей час до рубрики «Освітній позитив» можна було б надсилати розповіді про людей, цікаві події, життя, що вирує в школі, чи не кожного дня. Вдячна, мені поталанило, навколо мене чудовий колектив!

Перейти до спискуВерсiя для друку