Головна  →  Новини районів  →  2 вересня 2014

День знань у столичній спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови №16

День знань у столичній спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови №16

Ще ніколи День знань в столичній школі № 16 не вражав таким різнобарв”ям і патріотичністю. Вишиванки, вінки, букети і гімн – разом з батьками і освітянами діти демонструють свою приналежність до єдиної нероздільної країни.

58 маленьких першокласників, 8 з яких – з Донецька та Луганська, разом з керівниками – Валентиною Комнацькою та Оксаною Данюк, пройшлися під вишитою рушниковою веселкою, що оберігатиме і допомагатиме в навчанні.

На адресу школи, викладачів, батьків надійшли вітання від голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра  Цибульщака, депутата Київради (2002-2008 рр.) Анатолія Брезвіна,начальника Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Вахнюк.

Директор школи № 16 Микола Король звернувся до учнів з побажанням наполегливості, працьовитості, упевненості у своїх силах, щирого прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин.

За підтримки Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, управління освіти, батьківської громади спеціалізовану школу № 16 вчасно підготовлено до нового навчального року: якісно проведено ремонтні роботи, створено затишні умови для успішного навчання талановитих, обдарованих дітей. Атмосфера ентузіазму, згуртованості, відповідальності відчувається у навчальному закладі з перших кроків. Кожен вкладає часточку душі і турботи.

У новому навчальному році на учнів чекають сучасні світлі класи, спортивний зал, стадіон, спортивні секції, гуртки хореографії, іноземної мови та інші, а головне – турботливі і небайдужі освітяни, активні та креативні учні, увесь персонал школи.

Традиційним та урочистим моментом свята з нагоди початку нового навчального року став політ у небо повітряних кульок небесно-жовтого кольору як символ віри в Україну, миру на нашій землі та віри у щасливе майбутнє.

Тож у добру путь, дорогі учні! Нехай дорога у країну знань буде для вас плідною, творчою та повною приємних несподіванок.

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку